Siirry sisältöön

Piippolan ammattiopiston esittely

HYÖDYNNÄ LUOVUUTESI AMMATIKSI

Piippolan ammatti - ja kulttuuriopisto on osa jokilaaksojen koulutuskuntayhtymää
JEDUa, johon kuuluu nykyisin seitsemän ammattiopistoa Jokilaaksojen alueella eri paikkakunnilla. JEDU on Pohjois-Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, ja se näkyy niin tarjonnan laajuutena kuin opetuksen laadussa.

Tavoitteenamme JEDUlla on olla lähitulevaisuudessa laadullisesti Suomen paras koulutuksen järjestäjä, ja se kaikki tulee olemaan sinun etusi. Arvoiltamme olemme sitoutuneet olemaan avoin ja vastuullinen koulutuksen tarjoaja, mihin koko henkilökuntamme on sitoutunut.

Opiskellessasi opistossamme sinulla on myös mahdollisuus suorittaa lukio-opintoja. Opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti verkon kautta yhteistyössä Oulun aikuislukion kanssa.

Kansainvälisyys on tätä päivää. Ammattiin valmistuttuaan useimmat opiskelijamme tulevat kohtaamaan kansainvälisyyttä työyhteisöissä sekä kotimaassa että ulkomailla. Sinulla on mahdollisuus jo opiskeluaikanasi kehittää kansainvälisiä vuorovaikutustaitoja vieraista kulttuureista tulevien opiskelijoidemme kanssa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus hakeutua esim. työssäoppimisjaksolle ulkomaiseen harjoittelupaikkaan opistomme avustuksella. Hyvä kielitaito ja monikulttuurisen maailman ymmärtäminen avaavat sinulle paljon uusia mahdollisuuksia työurallasi
tulevaisuudessa.

Henkilökuntamme tekee parhaansa, jotta sinä menestyisit opinnoissasi. Tervetuloa opiskelemaan Piippolan ammatti- ja kulttuuriopistoon.

rehtori

Harri Majuri

 

Opistosta

  • Noin 400 hengen työyhteisö, jossa on kannustava ja myönteinen opiskeluilmapiiri

  • Ajanmukaiset ja hyvin varustetut opetustilat. Laajennusosa otettiin käyttöön elokuussa 2007. Tämän myötä saatiin uudet mediaopetustilat, studio, auditorio, ns. märkätyötilat, kunto- ja liikuntasali sekä hallintotiloja.

  • Opiskelijoilla on mahdollisuus asua maksuttomassa toveriasunnossa tai vuokra-asunnossa

  • Ammattitaitoinen henkilökunta

  • Lisäksi Piippolan ammatti- ja kulttuuriopiston järjestämää koulutustoimintaa on Oulun, Pelson, Kestilän, Kuopion, Sukevan, Pyhäselän, ja Laukaan vankiloissa.

Piippolan sijainti

Piippola on osa 1.1.2009 muodostettua Siikalatvan kuntaa Pohjois-Pohjanmaalla. Kunnassa on asukkaita n. 6500. Noin 100 km:n säteellä sijaitsee 11 kaupunkia. Pohjois-Suomen pääkaupunkiin Ouluun on matkaa 100 km. Matkahuollosta on opistolle n. 1 km.