Koulutuskeskus JEDU ja ProForest yhteistyössä

Opiskelijat tutustuivat tapahtuman järjestämiseen

ProForest tapahtumassa yhteistyö Koulutuskeskus JEDUn Haapaveden ja Nivalan toimisteiden kanssa näkyy kävijöille eri koulutusaloin. Mukana järjestämisessä on yhteensä noin 50 opiskelijaa ja opettajaa ravintola- ja catering-, puhtaus- ja kiinteistö-, matkailu- sekä logistiikan aloilta.

Koulutuskeskus JEDU hoitaa ProForest tapahtumassa kaikki alueen ruoka- ja kahvilapalvelut mukaan lukien talkooväen kahvitus ja ruokahuollon. Ruokapalveluja varten on vuokrattu 300m2 teltta, missä tarjoillaan lihakeittoa ja kinkkukiusausta. Kahvilapalveluja löytyy kolmesta eri paikasta ja tarjolla on kahvista grillimakkaraan.  Opiskelijoille tapahtuma antaa erilaisen näkökulman ruokapalvelujen toteuttamisessa ympäristössä, missä ei ole ravintolan ja keittiön kaikkea kalustoa. Samalla opiskelijat oppivat ja saavat tärkeää tietoa tapahtuman järjestämisestä.

Torstaina 4.4.2019 noin 30 JEDUn opiskelijaa tutustui tapahtuma-alueeseen. Opiskelijat saivat päivän aikana tietoa tapahtumasta sekä tapahtuman järjestäjien puolelta että niiltä JEDUlaisita, jotka olivat mukana edellisessä ProForest tapahtumassa.