Tartu tanssiin

Tavoitteet

Hankkeella pyritään parantamaan tanssitaiteen arvostusta alueellamme. Leiri ja tapahtuma tukevat alueen perhematkailua, sillä leirille voivat osallistua äidit ja isät lapsineen ja isovanhemmat lapsenlapsineen.

Hanke tuo kulttuurista lisätarjontaa Kalajoen matkailupalveluihin ja Kalajoelle. Kalajoen seudun tanssiopetus on keskittynyt nykyisin pääosin lapsiin ja nuoriin. Tällä hankkeella pyritään vaikuttamaan myös ikääntyvien ja erityisryhmien liikunnan / tanssin tarjontaan ja harrastusmahdollisuuksiin. Tanssitapahtuma on täysin kohdennettu tanssin harrastajiin, eikä vastaavaa tapahtumaa ole alueellamme.

Toiminnan jatkuvuudesta tulee vastaamaan Kalajoen ammattiopisto Artema yhdessä Kalajoen nuoren tanssin työryhmän ja alueen tanssijärjestöjen kanssa.

Tulokset

Hankkeen toimenpiteinä suunnitellaan, organisoidaan ja toteutetaan tanssileiri elokuussa 2011 sekä tanssitapahtuma Kalajoen keskustassa, Himangalla ja Kalajoen Hiekkasärkillä.

Lisäksi uusi tanssiteos esitetään syksyllä 2011 Kalajokilaaksossa teemalla "Tartu tanssiin" ja järjestetään tanssiseminaari.

Toimintaa suunnitellaan myös tuleville vuosille, sillä hankkeen aikana organisoidaan myös seuraavaa Tartu tanssiin-tapahtuma vuodelle 2012.

Kohderyhmät

- kaikki tanssitaiteesta ja sen eri muodoista kiinnostuneet henkilöt ikään ja sukupuoleen katsomatta

Hankkeen budjetti

52 680 euroa, rahoitus: 80 % ELY Pohjois-Pohjanmaa/ERS ja Rieska-Leader, 20 % yksityisrahoitus


   
Hanke alkaa
1.3.2011
Hanke päättyy
30.4.2012