Haapaveden ammattiopisto


Haapaveden ammattiopisto


Ammattiopistomme on monialainen, moderni oppilaitos, jossa opiskelee noin 520 opiskelijaa. Opiskelijoidemme joukossa on sekä nuoria että aikuisia opiskelijoita. Ammattiopistossa on tekniikan osasto sekä palvelu- ja luontoalan osasto.

Meillä on myös mahdollisuus suorittaa ammattiopintojen ohessa yhteistyössä yhdistelmätutkinto lukion kanssa. Ammattitutkinnon suoritettuasi saat jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun ja yliopistoon.

Haapavedellä voit opiskella ajoneuvoasentajaksi, ICT-asentajaksi, koneenasentajaksi, koneistajaksi, leipuri-kondiittoriksi, levyseppähitsaajaksi, puusepäksi, sähköasentajaksi, talonrakentajaksi, kodinhuoltajaksi, kokiksi, matkailupalvelujen tuottajakasi, tarjoilijaksi, toimitilahuoltajaksi, puutarhuriksi ja luonto-ohjaajaksi.

Jos tarvitset opinnoissasi erityistä tukea, ammattiopistossamme on ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavaa koulutusta (VALMA) ja työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaa koulutusta (TELMA).

 

Taitajien talo – tuoretta tietoa ja osaamista!

 

NORA PÖYHÖSEN PUISTO
Koulumme kulttuurihistoriallisesti arvokas puisto on noin 110 vuotta vanha. Puistossa on yhteensä noin 400 kasvia, joita on kerätty ja istutettu koko koulun toiminnan ajan. Monet kasvit on saatu lahjoituksina yksityisiltä tai yrityksiltä.

 

Yhteystiedot

Haapavesi
Haapaveden ammattiopisto Toimisto

084592111
toimisto.haapavesi@jedu.fi

Haapavesi
Juola Erkki
Rehtori
0447692210
erkki.juola@jedu.fi

Haapavesi
Joki-Kolehmainen Ritva
Apulaisrehtori, palvelu-ja luontoala
0447692401
ritva.joki-kolehmainen@jedu.fi