Piippolan ammatti- ja kulttuuriopisto


Piippolan ammatti- ja kulttuuriopisto

Piippolan ammatti- ja kulttuuriopisto on noin 400 hengen työyhteisö, jossa on kannustava ja myönteinen opiskeluilmapiiri. Piippolassa on ajanmukaiset ja hyvin varustetut opetustilat. Laajennusosa otettiin käyttöön elokuussa 2007. Tämän myötä saatiin käyttöön uudet mediaopetustilat, studio, auditorio, ns. märkätyötilat, kunto- ja liikuntasali sekä hallintotiloja.

Järjestämme koulutusta nuorille ja aikuisille. Perustutkinnot nuorille; sisustus- ja korjausrakennusala, muotoiluala, puuseppä ja media-ala. Monimuotokoulutusta aikuisille; viriketoiminnahohjausala, työtoiminnanohjausala, sisustus- ja korjausrakennusala ja  puuseppä. Ammattitutkintoja; käsityöntekijän ammattitutkinto, sisustusalan ammattitutkinto.Lisäksi valittavana on ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus VALMA.

Hakuohjeet: https://www.jedu.fi/hakijalle/hakuohjeet/hakuvaylat-ja-ajat. Piippolan haku aikuiskoulutuksiin jatkuvana hakuna. Tule tutustumaan aikuiskoulutuksiin opistollemme 17.5. klo 17-19 kts. ohjelma opiston Facebookista.

Opiskellessasi opistossamme sinulla on myös mahdollisuus suorittaa lukio-opintoja. Opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti verkon kautta yhteistyössä Oulun aikuislukion kanssa.

Sinulla on mahdollisuus jo opiskeluaikanasi kehittää kansainvälisiä vuorovaikutustaitoja vieraista kulttuureista tulevien opiskelijoidemme kanssa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus hakeutua esim. työssäoppimisjaksolle ulkomaiseen harjoittelupaikkaan opistomme avustuksella. Hyvä kielitaito ja monikulttuurisen maailman ymmärtäminen avaavat sinulle paljon uusia mahdollisuuksia työurallasi tulevaisuudessa.

Opiskelijoilla on mahdollisuus asua maksuttomassa soluasunnossa tai vuokra-asunnossa. Tarjolla on myös koulukyyditys Haapavedeltä Piippolaan.

Henkilökuntamme tekee parhaansa, jotta sinä menestyisit opinnoissasi, 

Tervetuloa opiskelemaan Piippolan ammatti- ja kulttuuriopistoon!

 PIKALINKIT

Yhteystiedot

Piippola
Leiviskä Niina
Toimistosihteeri
0447692336
niina.leiviska@jedu.fi

Piippola
Majuri Harri
Rehtori
0447692310
harri.majuri@jedu.fi

Piippola
Siekkinen Hannele
Apulaisrehtori
0447692334
hannele.siekkinen@jedu.fi