Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Tekniikan alat

Koulutuspaikkakunnat: Haapavesi

Tavoite

Elintarvikealan osaamisalan suorittaneena työskentelet elintarvike-, kasvis-, marja- ja hedelmä-, kala ja valmisruokien jalostajana, osaat hygieeniset työskentelytavat. Sinulla on laatuosaamista, raaka-aine- ja tuotetietoutta sekä perustiedot elintarvikelainsäädännöstä, hygieniasta, omavalvonnasta ja työturvallisuudesta. Tutkinnon suorittanut henkilö osaa pakata, myydä ja varastoida elintarvikkeita sekä käyttää erilaisia tuotannon koneita ja laitteita sekä toimia tuotekehitystyössä.

Missä työskentelisin?

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät elintarvikkeiden jalostuksessa ja haluavat päivittää osaamistaan.

Elintarvikejalostajan ammattitutkinnon suorittanut henkilö työskentelee elintarvikealan pienissä tai keskisuurissa yrityksissä. Ammattitutkinnon suorittaneilla on monipuoliset perusvalmiudet työskennellä elintarvikejalostuksen perustehtävissä ja/tai itsenäisenä yrittäjänä.

Koulutuksen sisältö

Elintarvikejalostajan tutkintoon sisältyy mm. elintarvikehygieniaa, omavalvontaa, yritystoiminnan suunnittelua ja kehittämistä ja elintarviketuotantoa.

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Lähiopetusta 2-3 päivää kuukaudessa.

Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla alan työpaikka.

Koulutuksen hinta 400 €. Oppisopimuksena koulutus on maksuton.


Yhteyshenkilöt

Haapavesi
Nuolioja Riikka-Kaisa
koulutusjohtaja
Puh. 044 769 2272
riikka-kaisa.nuolioja@jedu.fi

HAE KOKO TUTKINTOON

Haapavesi »