Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Koulutuspaikkakunnat: Verkkokoulutus, Kalajoki, Ylivieska, Haapajärvi, Oulainen

Tavoite

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto mahdollistaa henkilökohtaisen johtajuuden kehittämisen suunnitelmallisesti omassa työympäristössäsi.

Missä työskentelisin?

Johtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo käytännön kokemusta johtamistehtävistä ja jotka työskentelevät esimies- tai johtamistehtävissä, suunnittelevat, johtavat ja kehittävät vastuualueensa toimintaa strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tavoitteena on oman vastuualueen toiminnan ja oman johtajuuden kehittäminen.

Koulutuksen sisältö

Tutkinto suoritetaan osoittamalla johtamisosaaminen oman organisaation johtamistehtävissä ja -prosesseissa. Johtamiskoulutusohjelmat voidaan myös toteuttaa yrityskohtaisena, jolloin, lähiopetuksen painotuksissa ja toteutuksessa huomioidaan yrityksen erityispiirteet tai -tarpeet.

Opiskelu tapahtuu osallistumalla lähipäiviin Haapajärvellä ja Oulaisissa henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Opiskeluun sisältyy verkko-opintoja, itsenäistä opiskelua ja työpaikalla järjestettävää koulutusta. Koulutus henkilökohtaistetaan huomioimalla opiskelijan osaaminen sekä oman johtamistyön kehittämistarpeet. Koulutus sisältää n. 18 lähipäivää. Koulutuksen rakenne ja lähipäivien ajankohdat ja teemat tarkentuvat myöhemmin.

Pakollinen tutkinnon osa on Johtajana toimiminen (80 osp). Valinnaisista tutkinnon osista valitaan yht 100 osp. Valinnaisia tutkinnon osia ovat: Strategiatyön johtaminen (50 osp), Projektin johtaminen (50 osp), Työyhteisön kehittäminen (50 osp), Henkilöstön ja osaamisen kehittämisen johtaminen (50 osp), Asiakkuuksien johtaminen (50 osp), Talouden johtaminen (50 osp), Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen (50 osp), Tutkinnon osa tai osia toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta (50 osp).

Koulutuksen hinta 1000 €, voit osallistua halutessasi vain tutkinnon osaan tai osiin. Yksittäisen tutkinnon osan hinta on aina 400 €. Oppisopimuksena koulutus on maksuton.


Yhteyshenkilöt

Oulainen
Joki-Kolehmainen Ritva
koulutuspäällikkö
Puh. 044 769 2401
ritva.joki-kolehmainen@jedu.fi

Haapajärvi
Seppälä Timo
koulutusjohtaja
Puh. 040 5903 101
timo.seppala@jedu.fi

HAE KOKO TUTKINTOON

Oulainen »
Haapajärvi »
Kalajoki »
Ylivieska »
Koulutus alkaa: 5.10.2023
Toteutus monimuotona.
Verkkokoulutus »