Liiketoiminnan perustutkinto

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Koulutuspaikkakunnat: Ylivieska, Haapajärvi, Oulainen
Koulutustyyppi: Tutkintoon johtava

Tavoite

Merkonomi osaa toimia laaja-alaisesti asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon sekä toimistotyön erilaisissa työtehtävissä. Liiketoiminnan perustutkinnon voi rakentaa erilaisista tutkinnon osista ja valinnaisuuden avulla opiskelija voi monipuolistaa tutkintoa eri alojen tarpeisiin.

Merkonomilla on siis yleistä liiketalouden osaamista, hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot, kielitaitoa ja tietoteknistä sekä talouden ja kannattavuuden osaamista.

Missä työskentelisin?

Merkonomit työskentelevät valmistuessaan laaja-alaisesti yrityksen eri osa-alueilla. Monipuolisia työtehtäviä ovat esimerkiksi myyjä, visualisti, myyntineuvottelija, rahoitus- ja vakuutusalan palveluneuvoja, kirjanpitäjä, reskontranhoitaja sekä toimistosihteeri. Merkonomit saavat myös hyvät valmiudet yrittäjyyteen.

Koulutuksen sisältö

Opiskeltavia tutkinnon osia ovat asiakaspalvelu, työyhteisössä toimiminen sekä tuloksellinen toiminta. Näiden lisäksi opiskelija voi oman mielenkiinnon mukaan valita laajasta valikoimasta esimerkiksi myyntiä ja markkinointia, tapahtumatuotantoa, taloushallintoa sekä yrittäjyyttä.

Merkonomiksi voit opiskella Haapajärvellä tai Oulaisissa. Tutkinnon voi suorittaa päiväopiskeluna tai monimuotoiseseti.

HUOM! 15.1.2019 alkaa Haapajärvellä liiketalouden perustutkinto ilta- ja etäopintoina. Koulutus järjestetään tiistai- ja torstai-iltaisin klo 17:45-21.00 sekä lisäksi etäopiskeluna. Opintoihin sisältyy myös normaalisti työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Jokaiselle opiskelijalle tehdään HOKS (henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma).


Yhteyshenkilöt

Oulainen
Joki-Kolehmainen Ritva
koulutuspäällikkö
Puh. 044 769 2401
ritva.joki-kolehmainen@jedu.fi

Haapajärvi
Heinonen Ilkka
koulutusjohtaja
Puh. 040 555 5571
ilkka.heinonen@jedu.fi


   

HAE KOKO TUTKINTOON

Liiketoiminnan perustutkinto

Oulainen

HAE

Liiketoiminnan perustutkinto

Haapajärvi
Koulutus alkaa:15.1.2019

HAE

HAE TUTKINNON OSIIN

Ylivieska
Koulutus alkaa:8.8.2019
HAE
Haapajärvi
Koulutus alkaa:1.1.2019
HAE
Haapajärvi
Koulutus alkaa:
HAE
Haapajärvi
Koulutus alkaa:
HAE
Haapajärvi
Koulutus alkaa:
HAE
Haapajärvi
Koulutus alkaa:
HAE