Missä työskentelisin?
Esimies työskentelee erikokoisissa majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissatyöhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä tai yksikön päällikkönä.
Työpaikkoja voivat olla erilaiset hotellit, ravintolat, julkiset ravitsemispalvelut, kahvilat, pikaruokaravintolat, liikenneasemien ravintolat ja erilaiset matkustus- ja rahtilaivat.
Koulutuksen kohderyhmänä ovat majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä ja organisaatioissa esimies- työssä toimivat henkilöt, jotka haluavat suorittaa tutkinnon parantaakseen ammattitaitoaan.
Koulutuksen sisältö
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu kolmesta pakollisesta tutkinnon osasta, Päivittäisten toimintojen ohjaaminen (50 osaamispistettä), Esimiehenä toimiminen (60 osaamispistettä) ja Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen (40 osaamispistettä), sekä seuraavista valinnaisista tutkinnon osista (30 osaamispistettä): Kehittämisprojektin toteuttaminen, Monimuotoisen työyhteisön johtaminen, Työpaikkaohjaajana toimiminen tai Ammatillinen tutkinnon osa ammattitutkinnosta tai toisesta erikoisammattitutkinnosta.
Opiskelijalla tulee olla työpaikka jossa voi tehdä esimiestyötä.
Koulutus toteutetaan monimuotoisesti Haapavedellä ja Oulaisissa. Lähiopetuspäiviä on 2 pv/kk.
Koulutuksen hinta 500 €.