Kalajoki
Koulutus alkaa:
Ravintolan asiakaspalvelun ja myynnin tutkinnon osan laajuus on 25 osp.
Koulutus on tarkoitettu alasta kiinnostuneille henkilöille, joilla on kokemusta matkailupalveluista, ravintolatyöstä tai muista asiakaspalvelutehtävistä. Alan työssä olevat voivat kouluttautua myös oppisopimuksella.
Koulutus antaa valmiudet työskennellä matkailuyritysten asiakaspalvelu- ja anniskelutehtävissä / tarjoilijana.
Koulutus sisältää mm. ruokatarjoilu noutopöydästä ja pöytiin tarjoilu, juhla- buffet- ja edustustarjoilu, kokoustarjoilu, ruoka- ja juomatuntemus, erityisruokavaliot, anniskelutehtävät, viinitietous, juomasekoitukset, kassajärjestelmät ja maksuvälineet, palvelukielet englanti ja ruotsi. Lisäksi koulutuksen aikana suoritetaan matkailualan turvallisuuspassi, hygienia- ja anniskelupassi ja EA1. Koulutus sisältää näytön matkailuyrityksessä.
Koulutus toteutetaan päiväopetuksena n. 1-3 päivänä viikossa riippuen opiskelijan aikaisemmasta osaamisesta. Kestää n. 4 kuukautta, sisältää työpaikalla oppimisen ja ammattiosaamisen näytön. Opiskeluun kuuluu itsenäistä opiskelua lähiopetusjaksojen lisäksi.
Koulutus on maksuton, lupakorteista peritään korttimaksu.
HAE »