Matkailualan perustutkinto

Palvelualat

Koulutuspaikkakunnat: Haapavesi, Kalajoki
Koulutustyyppi: Tutkintoon johtava

Tavoite

Matkailupalvelujen tuottaja osaa toimia matkailupalvelujen tuotteistamisen ja toteuttamisen asiakaspalvelutehtävissä matkailun ohjelmapalveluyrityksissä tai matkailukeskusten ja -alueiden erilaisissa matkailuyrityksissä ja -organisaatioissa.

Vastaanottovirkailija ja matka-asiantuntija osaa toimia matkailun neuvonta- ja myyntitehtävissä valtakunnallisissa, alueellisissa ja paikallisissa matkailun myynti- ja neuvontapalveluorganisaatioissa. Hän tuotteistaa ja myy erilaisia matkailupalveluja sekä neuvoo ja opastaa asiakkaita.

Missä työskentelisin?

Matkailupalvelujen tuottajan toimintaympäristö voi olla matkailukeskus, ohjelma- tai oheispalveluyritys, hotelli, kylpylä, maatilamatkailuyritys tai muu vastaava paikka, jossa asiakkaille tarjotaan ja tuotetaan suoraan tai välillisesti ohjelma- ja oheispalveluja, kuten elämys- ja seikkailuretkiä. Hän myös hoitaa ja huoltaa palveluissa tarvittavia eläimiä, välineitä, varusteita sekä toimintaympäristöä. Matkailualan perustutkinnon suorittanut voi toimia myös itsenäisenä yrittäjänä

Vastaanottovirkailijan ja matka-astiantuntijan toimintaympäristö voi olla matkailu- tai matkatoimisto, hotellin vastaanotto ja myyntipalvelu, matkailukeskus, keskusvaraamo, liikenneyhtiön myyntipalvelu ja terminaali tai muun matkailuyrityksen tai -organisaation myynti- ja neuvontapiste, jossa asiakkaille tarjotaan matkailun neuvontaa ja/tai myydään matkailupalveluja oheispalveluineen.

Koulutuksen sisältö

Voit opiskella matkailupalvelujen tuottajaksi Kalajoella ja Haapavedellä.

Haapavedellä voit erikoistua opinnoissasi mm. metsästys- ja kalastusmatkailuun, erä- ja luontomatkailuun tai hevosmatkailuun.

Kalajoella voit suorittaa opinnot liikunta- ja hyvinvointipainotteisesti ja harrastaa liikuntaa aktiivisesti.

Kalajoella voit opiskella myös matka-asiantuntijaksi ja vastaanottovirkailijaksi


Yhteyshenkilöt

Kalajoki
Siirilä Esa
koulutusjohtaja
Puh. 040 150 8432
esa.siirila@jedu.fi

Haapavesi
Veikkola Arto
koulutusjohtaja
Puh. 044 769 2211
arto.veikkola@jedu.fi


   

HAE KOKO TUTKINTOON

Matkailualan perustutkinto

Kalajoki

HAE

Matkailualan perustutkinto

Haapavesi

HAE

HAE TUTKINNON OSIIN

Kalajoki
Koulutus alkaa:23.9.2019
HAE
Kalajoki
Koulutus alkaa:12.8.2019
HAE