Haapavesi
Koulutus alkaa: 1.3.2023
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät puhtaus- tai hoitoalan tehtävissä laitosympäristössä esimerkiksi terveyskeskuksessa tai palvelutalossa. Työnkuvan muuttuminen, laajentuminen, työn kierto tai tuuraukset voivat tuoda eteesi tehtäviä, joista sinulla ei vielä ole kokemusta.
Hoitaja tai laitoshuoltaja saa koulutuksen myötä laajemman kuvan ja varmuuden ruokahuollosta potilasturvallisuuden, erityisruokavaliot ja elintarvikehygienian huomioiden.
Sisältö
Koulutuksen myötä opiskelija osaa
- vastaanottaa ruoka-aineita, ruokia ja elintarvikkeita
- kuumentaa tai valmistaa ruokia ja lisäkkeitä
- jakaa tai laittaa ruoat esille
- toimia asiakaspalvelussa sekä ohjata asiakkaita
- siistiä ja järjestää toimintaympäristön ja huolehtia astiahuollon tehtävistä
Sisältö räätälöidään tarkemmin osallistujien tarpeiden mukaan.
Koulutus on maksuton. Suorittaessasi hygieniaosaamiskoulutuksen todistusmaksu hygieniapassista 10,68€.
Toteutus
Opetusta on lähiopetuksena ja opiskelijalla on mahdollista osallistua ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen opetukseen myös etäyhteyden kautta. Opetus järjestetään 1-2 kertaa kuukaudessa klo 14-18. Opetuspäivät ovat: 1.3., 29.3., 19.4., 10.5., 24.5., 1.6.2023 (klo 14-16). Mahdollisista aikataulumuutoksista ilmoitetaan koulutuksen alussa.
HAE »