Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Palvelualat

Koulutuspaikkakunnat: Oulainen
Koulutustyyppi: Tutkintoon johtava

Tavoite

Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalasta valmistut suurtalouskokiksi. Suurtalouskokki osaa valmistaa terveellistä, maukasta ja monipuolista ruokaa myös erityisruokavalioasiakkaille ja laittaa sen esille joko suurelle joukolle kerrallaan tai annoksittain. Toimiessaan ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelun tehtävissä hän tekee yhteistyötä toisten työntekijöiden kanssa asiakkaiden turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Hän toimii työssään kestävän toimintatavan, hygieniavaatimusten ja anniskelumääräyksien mukaisesti.

Missä työskentelisin?

Suurtalouskokin ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka työskentelee ammattikeittiön toiminta-ajatuksella toimivissa ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa kokin työtehtävissä itsenäisesti ja työyhteisön jäsenenä.

Koulutuksen sisältö

Ammattikeittiössä valmistetaan ja tarjoillaan aterioita sekä hoidetaan kahvila- ja kokouspalveluja sekä edustustilaisuuksia. Päivittäinen tuotevalikoima on monipuolinen, tarjolla on useampia päivän vakioaterioita sekä näissä vaihtoehtoja joista asiakkaalla on mahdollisuus valita. Suurtalouskokin työ on päivä- tai vuorotyötä.

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti Oulaisissa.

Koulutuksen hinta 400 €


Yhteyshenkilöt

Oulainen
Joki-Kolehmainen Ritva
koulutuspäällikkö
Puh. 044 769 2401
ritva.joki-kolehmainen@jedu.fi


   

HAE KOKO TUTKINTOON

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Oulainen

HAE

HAE TUTKINNON OSIIN

Oulainen
Koulutus alkaa:3.9.2019
HAE
Oulainen
Koulutus alkaa:5.11.2019
HAE