Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinto

Tekniikan alat

Koulutuspaikkakunnat: Nivala
Koulutustyyppi: Tutkintoon johtava

Tavoite

Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinnon suorittaneella hitsauskoordinoijalla on työssä tarvittava hitsausosaaminen ja hän osaa ylläpitää ja kehittää hitsauksen laatujärjestelmää ja varmistaa sen mukaisen toiminnan tuotannossa.

Tutkinnon hyväksytysti suorittaneella on hyvä tuntemus hitsaustekniikasta ja pätevyystodistuksia kattavasti hitsausprosesseilla puikko, MIG/MAG ja TIG. Hitsaajan pätevyyskokeiden valvonnan ja hyväksynnän tekee Jokiedu Oy:n pätevöintilaitos (täyttää vaatimuksen PED 97/23/EY).

Missä työskentelisin?

Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinnon suorittanut hitsauskoodinoija voi toimia hitsauksen laadunvalvonnan tehtävissä ja tuotannossa hitsauksen kehitystehtävissä, kuten hitsauksen esimiestehtävissä tai laadun tarkastajana.

Työpaikkoja on esimerkiksi konepajoilla, telakoilla ja korjaamoilla. Ammatissa tarvitaan kädentaitoja, huolellisuutta, laatutietoisuutta ja yhteistyötaitoja.

Työympäristö vaihtelee työpaikan toimialan, yrityksen koon ja automaatiotason mukaan.Vastuualueeseen voi kuulua myös yrityksen hitsaushenkilöstön ohjaustehtävät sekä avustaa hitsauskoordinoinnissa.

Koulutuksen sisältö

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on alan ammatillinen peruskoulutus tai hitsaajan ammattitutkinto ja työkokemusta n. 5 vuotta. Aiemmissa tutkinnoissa suoritetut tutkinnon osat hyväksytään soveltuvin osin.

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti Nivalassa.

Koulutuksen hinta 600 €.

Koulutuksen aloitus sovitaan henkilökohtaisesti.


Yhteyshenkilöt

Nivala
Saarela Jyrki
koulutusjohtaja
Puh. 040 142 8611
jyrki.saarela@jedu.fi


   

HAE KOKO TUTKINTOON

Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinto

Nivala

HAE

HAE TUTKINNON OSIIN

Nivala
Koulutus alkaa:15.8.2019
HAE