Asuminen Haapajärvellä


ASUMINEN HAAPAJÄRVELLÄ

Opiskelija-asuntola

Luonnonvara-alan opiskelijoila on mahdollisuus asua opiskelija-asuntolassa aivan koulun vieressä. Opiskelijat eivät maksa vuokraa, ja he saavat päivittäiset ateriat maksutta.

Asuntolasta vastaa Ilkka Heinonen p. 040 5555571

 

Haapajärven vuokratalot

Yhtiömme tarjoaa Koulutuskeskus JEDUn opiskelijoille asumismahdollisuutta normaalivuokra-asunnoissamme 1.6.2018 alkaen. Käytössämme ei enää ole oppilasasuntolaa Koulukatu 19:ssä. Koulukadun asunnot ovat nykyään Linninkaari nimisen kiinteistön asuntoja, joissa on 46m2 ja vuokra on suuruudeltaan 425€, joka sisältää veden ja sähkön.

Opiskelijat ovat tervetulleita kaikkiin vuokra-asuntoihimme sen hetkisen vapaiden asuntojen tilanteen mukaan. Vuokrasopimuksen voimme tehdä mihin vain asuntoon kahdelle opiskelijalle, jolloin vuokra puolittuu ja näin saamme tarjottua yhä edullista asumista opiskelijoille Haapajärvellä. Opiskelijoiden tulee täyttää nettisivuillamme asuntohakemus, jonka perusteella pystymme tekemään asukasvalinnan. Suosittelemme tekemään hakemuksen hyvissä ajoin, viimeistään kuukausi ennen asunnon tarvetta. Takuuvuokrana perimme yhden kuukauden vuokran, Kelalta hakiessa takuuvuokran suuruus on kahden kuukauden vuokran verran.

 

Palvelemme mielellämme kaikissa asuntoasioissa!

 

Laura Pirinen / Kiinteistösihteeri
044-4456156 laura.pirinen@haapajarvi.fi
Kiinteistö Oy Haapajärven Vuokratalot
Kustaa Vaasankatu 2-4
85800 Haapajärvi