Asuminen Haapajärvellä

Liiketalousosastolla Kirkkokadulla opiskeleville (liiketoiminta ja tieto- ja viestintätekniikka) vuokra-asuntoja tarjoaa Haapajärven vuokratalot: https://haapajarvenvuokratalot.fi/.

Maa- ja metsätalousosastolla opiskelevilla on mahdollisuus asua maksuttomassa asuntolassa toimipisteen yhteydessä Erkkiläntiellä.

Esittely

Asuntolassa on neljä huoneistoa, joissa jokaisessa on kuusi yhden hengen huonetta, kaksi wc-tilaa, kaksi suihkutilaa sekä yhteinen keittiö-oleskelutila. Varusteena huoneissa on sänky, patja, petauspatja, tyyny, peitto sekä kirjoituspöytä ja yksi tuoli.

Asumiskäytänteet

Asukas huolehtii oman huoneen siisteydestä ja järjestyksestä. Pyykkiä voi pestä ilmaiseksi vaatehuoltotiloissa. Asukas huolehtii, että huoneiden ovat jatkuvasti lukittuina.

Vapaa- ajan toiminta

Asuntolassa asuva voi käydä kaupungin uimahallissa ja keilahallissa ilmaiseksi uimassa kerran viikossa. Asukas saa ohjausta ja tukea vapaa-ajan toimintoihin.

Turvallisuus

Asuntola kuuluu vartiointiliikkeen valvontaan. Asukas voi ilmoittaa ongelmista suoraan vartijalle. Asuntolaan on laadittu järjestyssäännöt sekä turvallisuus- ja pelastusohjeet, joita asukkaiden tulee noudattaa.

Muita tietoja

Asuntolan yleisiä tiloja siivoaa kuntayhtymän siistijä viikottain. Asuntolassa on palovaroitusjärjestelmä. 

Lisätietoja asuntolasta antaa koulutusjohtaja.

 

HAE ASUNTOLAAN TÄSTÄ LINKISTÄ