Asuminen Piippolassa

 

Pio asuntola

Asuminen

Opiskelijoilla on mahdollisuus asua opintojensa aikana maksuttomassa soluasunnossa. Asunnot sijaitsevat Piippolan keskustan läheisyydessä, lähellä toimipistettä ja palveluja. Tavoitteenamme on tarjota opiskelijalle mahdollisuus viihtyisään ja turvalliseen asumiseen sekä monipuoliseen vapaa-aikaan. Opiskelijoiden hyvinvointi on meille tärkeää!

Maksuton soluasuminen tarkoittaa rivitalossa olevaa asumissolua, jossa asuu 1-2 opiskelijaa samassa huoneessa useamman huoneen asunnossa. Huoneet ovat peruskalustettuja: sänky, patja, kirjoituspöytä ja tuoli. Yhteisissä tiloissa on käytettävissä kylpyhuone, keittiö ja ns. oleskelutila/nurkkaus. Keittiössä varusteluun kuuluvat opiston puolesta mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.               

Asuntoloiden yhteydessä on pyykkitupia, joissa voi maksutta pestä pyykkiä itse varatulla pyykkivuorolla. Asuntoloissa on myös saunatupia, joista voi varata saunavuoron itselleen viikoittain.

Asuntolan järjestyssäännöt

Vuokra-asuntoja voi kysyä esim. KHMK kiinteistöt tai Piippolan Iltavirkku.

Vapaa-aika

Toimipisteen liikuntatiloissa on opiskelijoille omatoimisia vuoroja. Liikuntatiloissa ovat käytössä kuntosali ja liikuntasali. Lisäksi on mahdollista harrastaa omatoimisesti mm. ratsastusta, melontaa, lumikenkäilyä ja retkeilyä.

Siikalatvan kunta, järjestöt ja kansalaisopisto järjestävät myös monenlaista vapaa-ajantoimintaa.

 HAE ASUNTOLAAN TÄSTÄ LINKISTÄ

 Asuntolaa koskevat tiedustelut niina.leiviska@jedu.fi