Opiskelun aloittaminen

Tältä sivulta löydät ohjeet sähköpostilla/tekstiviestillä saamasi käyttäjätunnuksen käyttöönottoon.

 

JEDUn käyttäjätunnuksen käyttöönotto

Lähetä saamasi käyttäjätunnus (viisinumeroinen luku) tekstiviestinä numeroon 044 769 2251, jonka jälkeen saat kirjautumiseen tarvittavan salasanan paluuviestinä. Kirjoita viestin sisällöksi pelkästään käyttäjätunnuksesi (saamasi viisinumeroinen luku) eikä mitään muuta ja lähetä viesti. Noin minuutin sisällä saat vastausviestin, joka sisältää salasanan, jonka avulla pääset kirjautumaan JEDUn järjestelmiin, kuten Wilmaan, Itslearningiin, sähköpostiin ja koulun tietokoneille.

Huom! Viesti pitää lähettää siitä puhelinnumerosta, jonka olet ilmoittanut koululle hakuvaiheessa.

 

Monivaiheisen tunnistautumisen käyttöönotto

Sitten kun käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ovat toiminnassa, sinun tulee ottaa käyttöön monivaiheinen tunnistautuminen.

Aloita siirtymällä osoitteeseen https://aka.ms/ssprsetup ja kirjaudu sinne käyttämällä koulun sähköpostiosoitetta käyttäjätunnuksena. 

Sähköpostiosoitteesi on muotoa <käyttäjätunnus>@student.jedu.fi. Esim. jos käyttäjätunnuksesi olisi 12345, sähköpostiosoitteesi olisi 12345@student.jedu.fi.

Anna salasanaksi tekstiviestinä saamasi salasana.

Lisää kolme eri tunnistautumismenetelmää: Authenticator-sovellus, puhelin ja jokin oma sähköpostiosoite (ei koulun).

Linkki ohjevideoon.

 

Salasanan vaihtaaminen

Aloita siirtymällä osoitteeseen https://aka.ms/sspr

Anna oma käyttäjätunnuksesi ja tunnistaudu kahdella aiemmin lisäämälläsi tunnistautumismenetelmällä (Authenticator-sovellus, puhelin, oma sähköposti).