Väyläopinnot AMK

Avoimet korkeakouluopinnot

Sinulla on mahdollisuus suorittaa amk-opintoja jo ammatillisen perustutkinnon aikana. Suoritetut opinnot voidaan tunnustaa osaksi ammatillista tutkintoa ja lisäksi ne huomioidaan ammattikorkeakoulusta riippuen siirtyessäsi korkeakouluopintoihin.

JEDU tarjoaa yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulun kanssa Highway-opintoja tekniikan ja maatalousalan opiskelijoille. Opintojen laajuus on 15 opintopistettä ja ne hyväksytysti suorittaneelle opiskelijalle OAMK tarjoaa opiskelupaikan tietyistä koulutusohjelmista. Lisäksi opinnoista tunnustetaan ammatilliseen perustutkintoon 9 osp yhteisten opintojen valinnaisia sekä 15 osp ammatillisten tutkinnon osien valinnaisia.

Tutustu tarkemmin Highway-opintoihin:

Oamk Highway 2. asteen opiskelijoille

Lisäksi useat ammattikorkeakoulut tarjoavat yksittäisiä kursseja toisen asteen opiskelijoille. Niistä löydät tarkempaa tietoa ammattikorkeakoulujen sivuilta. Osa kursseista on maksullisia.

JEDUn opiskelijana sinulla on mahdollisuus suorittaa Centria-ammattikorkeakoulun verkkokursseja maksutta. Tutustu tarjolla oleviin verkkokursseihin ja niiden aloitusajankohtiin:

Avoimet verkko-opinnot Averkossa - Centria

 Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä opinto-ohjaajaasi. Hän kertoo tarkemmin korkeakouluopintoihin hakemisesta, aikataulusta ja siitä, miten AMK-opinnot vaikuttavat ammattiopisto-opintoihisi ja jatko-opintomahdollisuuksiisi.